Take Me To The Edge – Lyric Video | Jesus Fellowship Songs

Take Me To The Edge – Lyric Video | Jesus Fellowship Songs


Ta mig ut på branten, låt mig se Långt utöver dalen och landet som Du vill ge Ta mig ut på sjön
Där det blåser i mitt hår Ta mig ut i vildmarken där jag Kan springa med vargar och harar och fåglarna Ta mig i Din hand
Dit Du leder vill jag gå Seglen i mitt hjärta fylls av vind Jag drivs utav kärlek till Dig, Du är evigt min Elden brinner klar, leder mig var dag igenom allt Jag kan höra segersångens ljud Ett folk som har kallats till strid utav Herren Gud Det dånar där vi går
Jesus har all makt! Ditt Namn står över allt annat Du råder evigt i allmakt Ditt ord har skapat världens liv Jag springer loppet framför mig I allt kan jag lita på Dig Åh Gud ta ut mig vart du vill Ta mig ut! Oh… Ta min själ och gör mig evigt fri För ditt namns skull lever jag mitt liv Du kallar mig till ett äventyr nu Så låt mig dyka ner i Din plan Gud Ditt Namn står över allt annat Du råder evigt i allmakt Ditt ord har skapat världens liv Jag springer loppet framför mig I allt kan jag lita på Dig Åh Gud ta ut mig vart du vill Ta mig ut! Oh… Åh Gud ta ut mig vart du vill!

You May Also Like

About the Author: Oren Garnes

40 Comments

  1. Thank you! Your song help me get my dance steps for the Lord BACK!!!! On the edge about to jump into the deep. Planning on making a big splash for God's glory! Ha HA!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *